Partners

Voor deze actie is Jumbo Supermarkten een samenwerking aangegaan met Eneco, Muta Sport, Kompan en Heutink.

ENECO

Eneco is als energiebedrijf actief in de energiesector en is een van de grootste investeerders in duurzame energie. Haar missie is ‘duurzame energie van iedereen’. Eneco werkt samen met miljoenen consumenten, bedrijven en partners om Nederland om te schakelen naar duurzamer, schoner en slimmer energieverbruik.

Eneco helpt consumenten én bedrijven bij de verduurzaming met slimme, duurzame en betaalbare producten en diensten. Iedereen moet zonder moeite mee kunnen doen. Of het nu is om kosten te besparen, om aan de wetgeving te voldoen of een steentje bij te dragen aan een beter klimaat. Bijvoorbeeld door over te stappen op groene energie, energie te besparen door inzicht te geven in je verbruik tot zelf energie opwekken met zonnepanelen op het dak van je woning of bedrijf.

www.eneco.nl

 

MUTA SPORT

Muta Sport is een toonaangevende groothandel voor sportverenigingen, scholen en bedrijven op het gebied van sportkleding en materialen. Als Teamsport Professional zijn ze gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van sportkleding geheel naar wens van de klant. Creëer je eigen identiteit en uitstraling!

Muta Sport heeft voor iedere sportvereniging/club de perfecte oplossing en levert naast het eigen huismerk Muta ook alle merken sportkleding, waaronder Adidas, Nike, Puma, Hummel, Jako etc. Met een eigen design studio, productiebedrijf, magazijn, shop, clubwebshops en online services is Muta Sport in staat om de beste service en kwaliteit te leveren.

www.mutasport.nl

 

HEUTINK

Kwalitatief, betaalbaar en veilig: de beste spullen voor het onderwijs vind je bij Heutink. Als totaalleverancier voor het onderwijs met een uitgebreid aanbod in materialen voor spel, ontwikkeling, didactiek, inrichting, ICT, kantoor en facilitair kun je bij Heutink terecht voor verrassende inspiratie, zinvolle informatie en onafhankelijk advies. Alles voor het optimaal uitdagen, prikkelen en ontwikkelen door een juiste mix van aanbod, ondersteuning en begeleiding.

Heutink biedt hoogstaande educatieve materialen wereldwijd, afgestemd op het principe ‘spelend leren’. Samen met een team van didactische specialisten en op basis van ruim 100 jaar ervaring in het onderwijs ontwikkelt Heutink innovatieve materialen gericht op het ondersteunen van spel en ontwikkeling. Deze materialen zijn gebaseerd op internationaal bewezen leerdoelen, waardoor de producten altijd hoge kwaliteit hebben en zijn afgestemd op de behoeften en wensen van de gebruikers. Heutink gelooft in educatie en samenwerking. Ontwikkeling is immers niet iets dat je alleen doet.

www.heutink.nl

 

KOMPAN

KOMPAN ontwikkelt, produceert en levert een gevarieerd aanbod aan speeltoestellen voor alle leeftijden. Door middel van spel bevorderen zij het welzijn en de fysieke, mentale en sociale ontwikkeling van kinderen. Een concept dat is samengevat in de drie grootste voordelen van spelen: gezondheid, leren en sociale inclusie.

Producten zijn aantrekkelijk vormgegeven, hebben een hoge speelwaarde, zijn veilig en hoogwaardig. Zowel bij het ontwerp van een product als bij het ontwerp van een heel speelplein stelt KOMPAN zich ten doel om de gezondheid en het leervermogen van kinderen te bevorderen waarbij alle competenties gestimuleerd worden.

KOMPAN heeft een eigen Quick Scan methodiek om de huidige speelwaarde van een speelplein in kaart te brengen. In een oogopslag wordt duidelijk welke aanpassingen gedaan kunnen worden om tot een evenwichtiger leer- en speelplein te komen. De KOMPAN Quick Scan is geheel vrijblijvend en wordt kosteloos uitgevoerd. Eventuele ondersteuning in het werven van fondsen en subsidies behoort ook tot de mogelijkheden.

www.kompan.nl